ΕΙΣΟΔΟΣ    |    ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
  |   0,00€
 
  
Κατηγορίες


Νέα - Ανακοινώσεις


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ »

Η εταιρία

» Αρχική » Η εταιρία

Η THERMORADO είναι μια σύγχρονη τεχνική-μελετητική-εμπορική εταιρεία η οποία ιδρύθυκε από Μηχανολόγους Μηχανικούς του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Από την ίδρυση της έχει επικεντρώσει τις δραστηριότητες της στην εξοικονόμηση ενέργειας και της ανανεώσιμες πηγές, προσπαθώντας συνεχώς να προσφέρει στους πελάτες της την πιο σύγχρονη τεχνολογία και μεθόδους.

Πιστεύουμε ότι η βιωσιμότητα και η αξία είναι έννοιες συνυφασμένες και για αυτό φροντίζουμε να παρέχουμε μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων και οικονομικά αποδοτικών ενεργειακών λύσεων που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία των στελεχών της εταιρείας μας σας εγγυώνται τόσο για την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος όσο και για την κάλυψη κάθε μελλοντικής σας ανάγκης και τεχνικής υποστήριξης.

Τα ενεργειακά συστήματα τα οποία προτείνουμε στους πελάτες μας προέρχονται από τους κορυφαίους κατασκευαστές και είναι πρωτοπόρα όσον αφορά τον σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα, τον υψηλό βαθμό απόδοσης, την αξιοπιστία και την οικονομική λειτουργία τους. 

Οι υπηρεσίες μας τόσο πριν όσο και μετά την πώληση είναι καθαρά πελατοκεντρικές και έχουν σαν γνώμονα την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.Στόχος μας είναι όχι απλά να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας αλλά να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους και να τους εντυπωσιάσουμε. Η αξιακή βάση της THERMORADO δεν διαφημίζεται αλλά διαπιστώνεται από τους πελάτες της. Βασικά συστατικά της αξιακής μας βάσης είναι ο σεβασμός, η ειλικρίνεια, η αξιοπιστία, η συνέπεια, η ηθική και η εντιμότητα.
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
      
© 2014 - thermorado.gr -- Κατασκευη eshop by infocus